Защо да рекламирате при нас? Защото в Helpbg.com може да рекламирате вашият сайт на най-ниска цена.

Домейна е на възраст от 15 години! Редовно поддържаме линковете и добавяме само проверени сайтове. Месечните посещения са над 3000, но най-голямото предимство на Helpbg.com е, че се индексира много добре от Google, а това спомага за по-добро СЕО на вашият сайт - сайтът ви също ще започне да се индексира по-добре от Google, а това значи повече посещения от потенциални клиенти.

Ако желаете вашият линик да присъства вечно цената в блок Бързи връзки на Helpbg.com е 80 лева! Линка ви никога няма да бъде премахнат, освен ако не се промени темата на сайта ви или сайтът спре да съществува.

Предлагаме и линк в някои от основните блокове на началната страница на Helpbg.com. Цената е 120 лева на година. Условието е сайта да е информативен, полезен и поддържан. Запазваме си правото да откажем сайт в тези блокове ако не изпълняват нашите изисквания.

Ако желаете да добавите вашият линк в каталога, то това ще ви струва само 30 лева! Линка е вечен и присъства, докато не промените темата на сайта или сайтът не спре да съществува. И не само, вашият линк ще бъде ВИП, оцветен в червено и ще се откроява от всички останали линкове. Присъствието ви в каталога ще спомогне за по-доброто индексиране на вашият сайт от страна на Google.

За поръчки:
Николай Николов
Тел.: 0894631950
Поща: nikstebg@gmail.com